Bemutatkozás   Túratippek, térkép   Látnivalók  
Szállás
 
Vendéglátás
 
Szabadidő
Akadálymentesített változat Magyar Deutsch English
-1.5 °C
 

Apartman - Vendégház

Szent György Vendégház
Elérhetőségek:

Tóth Győzőné
2025 Visegrád-Szentgyörgypuszta,
Mogyoróhegy u. 1.
Tel: +36 20 935 0633
E-mail: evarch@freemail.hu

Web:
www.szallaskereso.info/szallas-visegrad/szent-gyorgy-vendeghaz

Térkép

Nagyobb térképre váltás

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig. Kisgyerekekkel is ideális.

A házban 2 db 2 fős hálószoba, előtér-étkező, felszerelt főzőfülke, zuhanyozó és külön WC található, valamint egy nagy terasz  Mindkét szoba műholdas tévével felszerelt. A tujasorral övezett rendezett udvarban kerti sütögetésre, napozásra, zuhanyozásra van lehetőség, kerti bútorok állnak rendelkezésre. Parkolás a zárt udvarban.

A környező településekre  busszal, komppal is el lehet jutni, amiknek a megállója 2 illetve 10 perc sétával elérhető a háztól. Visegrádon a nyári bob-pálya és a Canopy-pálya jó szórakozást és izgalmakat kínál. Gyalogos és  kerékpáros turistáknak is ajánljuk: a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-sziget számos turistaútvonalat kínál a kerékpárút  Visegrád belterületén  illetve  Dunabogdánynál néhány km-re a háztól indul. 

Kulturális, művészeti és szabadidős programok a környéken találhatók, Visegrádon, Leányfalun és Esztergomban a fürdőzők strandolási és melegvízes fürdőket találnak Dunabogdányban, a Duna-parton a legkiválóbb homokos szabad-strand várja a kicsiket és nagyokat. A szabadidő eltöltéséhez tanácsokkal segíthetünk, illetve eszközök biztosításával állunk vendégeink rendelkezésére.

Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

A szállás díja:
4.000 Ft/fő/éj + idegenforgalmi adó, a vendégéjszakák számától függően kedvezményt tudunk adni.


 

További szolgáltatások térítés ellenében:

kerékpár kölcsönzés;
program szervezés: látogatás Visegrádon a Pincesoron;
a Dunakanyar megismerése a Duna vízéről.

Motorcsónakos kirándulás:

Ismerkedjen meg Visegrád szépségeivel a Dunáról!
Orrkiülős motorcsónakos kirándulást ajánlunk. Szállítható vendég max. 6 fő. A kirándulás útvonala a Dunakanyarban szabadon választható. A kirándulás díja a vendégek számától független. Az első órában alapáron 18.000 Ft,  minden további óra növekvő kedvezménnyel (10%-30%).

Előzetes egyeztetés  szükséges a megadotti elérhetőségeken.

 

Szeretettel várjuk: Tóth Győzőné Éva és Gerstmayer Imre


 Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület (visegrádi helyi TDM szervezet) hivatalos honlapja

Visegrádi Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet létrehozása" című projekt - Azonosítószám: KMOP-3.1.2/C-2010-0002
Kedvezményezett: Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület 2025 Visegrád, Fő út 81., Telefon: +36 26 397 188, info@visitvisegrad.hu
Közreműködő Szervezet: Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17., Telefon: +36 1/471-8955, proregio@proregio.hu, www.proregio.hu

Copyright © 2012. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület. Minden jog fenntartva. Visegrád Város honlapja www.ysolutions.hu