Bemutatkozás   Túratippek, térkép   Látnivalók  
Szállás
 
Vendéglátás
 
Szabadidő
Akadálymentesített változat Magyar Deutsch English
-1.5 °C
 

Szálloda

Thermal Hotel Visegrád****superior - a Természetes Harmónia Vonzásában!
Thermal Hotel Visegrád****superior - a Természetes Harmónia Vonzásában!
A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt környezetben helyezkedik el, Budapest belvárosától csupán 40 kilométerre.
Tovább »
 
Silvanus Konferencia & Sport Hotel**** Bioenergetikai Központ
Silvanus Konferencia & Sport Hotel**** Bioenergetikai Központ
Silvanus, az erdei isten, aki megáldja és védi az erdőt és a mezőt. Oltalmazza szállodánkat is a háborítatlan természet által körülvett Fekete-hegyen, a Föld szívcsakrájában.
Tovább »
Hotel Visegrád ****
Hotel Visegrád ****
Visegrád központjában a Duna-partján új szárnnyal bővülve 73 szobával és új wellness-részleggel várja vendégeit szállodánk.
Tovább »
 
Royal Club Hotel****superior
Royal Club Hotel****superior WELLNESS SZÁLLODA A DUNAKANYARBAN

Az újépítésű négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád
Tovább »
Patak Park Hotel****
Patak Park Hotel****
Patak Park Hotel - Közvetlenül a természetben

A Patak Park Hotel a Dunakanyar emblematikus üdülő településén, Visegrádon, egyedi természeti közelségben, az erdővel borított Apátkúti patak partján található.
Tovább »
 
Hotel Honti***
Hotel Honti***
Budapesttől 40 km-re, a Dunakanyar gyöngyszemén, a történelmi múltú Visegrád központjában, gyönyörű, csendes, felüdülést nyújtó, romantikus, zöld környezetben fekszik az osztrák stílusban épült Hotel Honti ***.
Tovább »
Vár Hotel***
Vár Hotel*** A Dunakanyar legszebb részén, a visegrádi vár tövében, valamint a Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található a VÁR HOTEL*** kastély, mely egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt.
Tovább »
 Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület (visegrádi helyi TDM szervezet) hivatalos honlapja

Visegrádi Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet létrehozása" című projekt - Azonosítószám: KMOP-3.1.2/C-2010-0002
Kedvezményezett: Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület 2025 Visegrád, Fő út 81., Telefon: +36 26 397 188, info@visitvisegrad.hu
Közreműködő Szervezet: Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17., Telefon: +36 1/471-8955, proregio@proregio.hu, www.proregio.hu

Copyright © 2012. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület. Minden jog fenntartva. Visegrád Város honlapja www.ysolutions.hu