Bemutatkozás   Túratippek, térkép   Látnivalók  
Szállás
 
Vendéglátás
 
Szabadidő
Akadálymentesített változat Magyar Deutsch English
-1.5 °C
 

Aktív, családi programok


 

Téli-Nyári Bobpálya
Téli-Nyári Bobpálya
Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal várjuk a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat.
Tovább »
 
Canopy Fun Extreme és Kalandpark
Canopy Fun Extreme és Kalandpark
Az első Canopy pálya a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg. A közép-amerikai pálya eredeti célja az esőerdő kutatás volt.
Tovább »
Visegrád Gokart és Kalandpark
Visegrád Gokart és Kalandpark

2012 júliusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrád Gokart és Kalandpark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket!

Tovább »
 
Nagyvillám Sípálya
Nagyvillám Sípálya
A visegrádi Nagyvillám 4 évszakos sípálya, családosok és kezdők síparadicsoma, ahol már 8 db felvonóval, hóágyúkkal és esti világítással várják a téli sport szerelmeseit.
Tovább »
Zugfőzde Pálinkamúzeum
Zugfőzde Pálinkamúzeum
ZUGFŐZDE PÁLINKAMÚZEUMUNK a népi pálinkafőzés hagyományait, a szeszes lepárlás történetét és a tiltott pálinkafőzés gyakorlatát mutatja be.
Tovább »
 
Visegrádi Pisztrángos Tavak
Visegrádi Pisztrángos Tavak Az Apátkúti-völgyben, a Telgárthy-réttől kicsit feljebb sétálva egy, a környéken sokáig letűntnek hitt foglalkozás éli reneszánszát, a pisztrángtartás. A látogatók betekinthetnek e különleges foglalkozás fortélyaiba, tanulhatnak, horgászhatnak, etethetnek.
Tovább »
Mogyoróhegyi Kiránduló Központ
Mogyoróhegyi Kiránduló Központ Az 1980-as években létesített kirándulóközpont napjainkban is a Visegrádi-hegység egyik legkedveltebb turista célpontja. Kifejezetten családok számára ideális, hiszen a terület szolgáltatásai kicsiknek és nagyoknak egyszerre kínálják a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét.
Tovább »
 
Tekerentyű kerékpár kölcsönző és szerelde
Tekerentyű kerékpár kölcsönző és szerelde

Amennyiben Visegrádon jár, és szeretné jobban szemügyre venni eme csodás környék kincseit, megteheti két keréken is. Béreljen kerékpárokat nálunk, melyekkel kellemes kikapcsolódásban lehet része.

Tovább »
Gizella Major Lovarda
Gizella Major Lovarda Feltöltés alatt!
Tovább »
 
Nagyvillám Minigolf pálya
Nagyvillám Minigolf pálya Feltöltés alatt!
Tovább »
Visegrád Városi Sport- és Szabadidő Centrum
A visegrádi Sport- és Szabadidő Centrum az ország legszebb panorámáját nyújtja az ide látogató sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeknek. A Duna és a Pilis-hegység  gyönyörű erdői ölelik körül.
Tovább »
 
Régi Világ Galéria
Régi Világ Galéria
Állandó kiállítás:
a magyar szatócsbolt tárgyai az 1920-as évektől,
régi módi édességek kóstolása,
életképek a 60-as 70-es évekből.

Belépő: 1.000Ft/fő

Csoportoknak és családoknak kedvezmény.


Legyen máskor is szerencsén
k!
Tovább »Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület (visegrádi helyi TDM szervezet) hivatalos honlapja

Visegrádi Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet létrehozása" című projekt - Azonosítószám: KMOP-3.1.2/C-2010-0002
Kedvezményezett: Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület 2025 Visegrád, Fő út 81., Telefon: +36 26 397 188, info@visitvisegrad.hu
Közreműködő Szervezet: Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17., Telefon: +36 1/471-8955, proregio@proregio.hu, www.proregio.hu

Copyright © 2012. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület. Minden jog fenntartva. Visegrád Város honlapja www.ysolutions.hu